Berlin Open

12.05.2014 10:51

Tuto sobotu jsme měli první hokejový výjezd za hranice (nepočítáme-li ČP v Bratislavě).Jelikož nás jelo pět (včetně Zdeňka - vzal si na sobotu dovolenou :-D) tak nehrozilo,že by řidič za volantem usnul.Zdendův bujarý smích dost často předčil i "turbínový" zvuk Honzovi octávky :-D

Bylo veselo a i Petra jsme občas slyšeli,což bylo znamení,že nezůstal někde zapomenutej.Německo nás přívítalo uklizenými odpočívadly,což hlavně Honzu trochu zaskočilo stejně jako fakt,že na záchodě teče voda.Bohužel i na zem,což Honza poznal až když "hodil záda".Michala a Zdendu to málem roztrhlo,jak se smáli.

Turnaj se povedl myslím všem.Všichni kromě Zdendy postoupili do skupiny A.

Petr a Honza se trochu trápili a nemohli najít dlouho ten správný rytmus hry a způsob jak se vyrovnat s mezinárodním hokejem.Ale Kladnu udělali dobré jméno a svým umístěním nikterák nepropadli.

Zdenda sice hrál skupinu B,ale posun o 672 míst ve světovém žebříčku a celkove 43. místo je rozhodně dobrým počinem :-D.Myslím lepší,než jít do práce:-DDDDD.

Michal a já jsme hráli na hranici svých možností a dostali se ve skupině A do play off.Bohužel Michal šel na Filipa Hamáčka a tam moc šancí nebylo,přesto jednou dostal zápas až do prodloužení.Ukazuje se,že tenhle styl Michalovi sedí a umí zahrát na mezinárodní scéně. Přesto,že chodí hrát s námi jen jednou týdně,tak doma hodně trénuje :-D A to je vzhledem k blížící se republice moc dobře.

Mně to v sobotu vyšlo také velmi dobře a musím přiznat,že jsem měl i velkou porci štěstí a mnohé zápasy vyhrál nebo zremizoval i díky šťastným gólům.V play off jsem šel na Kryštofa Lébla a i přesto,že jsem dokázal jeden zápas vyhrát a v tom posledním jsem svůj skalp dal až po prodloužení,bylo vidět,že si Kryštof svůj postup pohlídal.

Výlet se, myslím, podařil a nakonec došlo i na tradiční "Mekáč" a to i přesto,že nás trochu pozlobili stěrače a chvili to vypadalo, že budeme čekat,až přestane pršet,protože nebylo vidět skoro na krok.

Oficiální výsledky ještě nejsou a podle Simona to možná ještě chvilku potrvá než budou :-(

Připravuje je totiž Thomas Haussknecht - tak nevím.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena HC Stiga Kladno.