Český Těšín

06.11.2012 12:34

Tuto sobotu nás tentokrát čekal,jak již tradičně v listopadu, nejdelší výlet.Tentokrát kluci z Třince zvolili jako místo konání turnaje Český Těšín.Pochvala patří jednak za velice dobrý turnaj a taky za to, že místo konání bylo dost dobře dostupné z Prahy vlakem.No dobře dostupné z Prahy není úplně přesné,neboť jedna cesta 430 km není zrovna blízko.Nutno říct,že jsme o vlakové variantě dlouho uvažovalli,ale hodina spánku navíc nám byla milejší než 250 Kč ušetřených za cestu.Navíc náš nový klubový řidič (milionář - milion km bez nehody) Michal si v Jihlavě vzal volant do ruky a  zbylou cestu tam a celou cestu zpět nikoho ke kormidlu nepustil.Nenechal se rozhodit ani výletem do Olomouce,kde jsme pobyli asi 2 minuty,když jsme objeli kruhový  objezd,neboť se nám trochu popletly světové strany.

Bylo sice jen 54 hráčů,ale až na pár místních nováčků,ti dobří byli skoro všichni.

Tentokrát jsme všichni skončili dle předpokladu ve skupině B,což bylo při počtu lidí skoro povinnost.Odpoledne nám všem očividně docházely síly z dlouhé cesty.Michal a Honza tak skončili ve druhé polovině skupiny B na celkovém 36. a 39.místě celkem.

Ja se nakonec přeci jen probojoval do play - off ze 7. místa.Avšak v prvním kole jsem vypadl s objevem tohoto roku - Jirkou Chylíkem.Nedal jsem sice kůži zadáčo,přesto jsem nakonec padl 2:3 na zápasy.Škoda,ale snad příště se mi povede konečně překročit stín prvního kola play off!

 

A ještě výsledky:

https://www.trefik.cz/stiga/turnaje2013/trinec/

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena HC Stiga Kladno.