Český Těšín

15.10.2014 13:26

Tak po roční odmlce opět přišel na řadu podzimní výlet na Turnaj do Českého Těšína.Tentokrát jsme ale po demokratickém hlasování zvolili jako dopravní prostředek vlak společnosti Regiojet.A udělali jsme moc dobře.Jednak jsme cestou tam ještě něco dospali,pokud nás Honza neděsil svou mikinou na hlavě,což trochu rozhodilo i naše spolucestující ve vagonu a druhak jsme mohli klidně kecat a nemuseli sledovat a radit řidiči na D1.

Cestou se k nám přidali hoši z Big Bandu,takže byla i nějaká ta veselá historka od Honzy Dryjáka.

Na turnaj dorazilo jen 45 lidí,což nebylo zrovna hodně,ale na dvě skupiny to bylo.Michal udělal po dlouhé době pro Kladýnko "áčko" a vůbec nevadilo,že skončil poslední v téhle elitní skupině.Prodal dobrou podzimní formu a ukázal,že se i s námi (Kladeňáky) musí počítat vysoko :-)

Honza uhrál béčko,které ted bylo o trochu snažší.Tentokrát mu to tolik nesedlo jako ve Kbelích,ale bojoval a nakonec skončil jen kousek od play off béčka.

Naopak se do něj poprvé dostal Petr,který udržel svůj stoupající trend a opět dokázal,že už je s námi rovnocenej a ba naopak nám dělá body.V prvním kole play off narazil na starého Matoucha a dost ho potrápil,když padl až v pátem zapase 1:2.Celkově tedy 2:3 na zápasy.Víc by stejně jako já nestihl,protože nám za chvíli jelo co?No přeci vlak,jak by řekl klasik.

Já v prvním kole přešel po velké bitvě přes Michal Kobrleho a na semifinále s Matouchem jsem mohl jen vzpomínat ve vlaku na Prahu.Ale neva i tak jsem si přes nevydařené dopoledne vylepšil náladu.

Výlet se povedl i díky tomu,že se neopakovala situace zpřed 4 let,kdy Honza po návratu z Třince marně hledal svoje auto.Auto tam bylo a čekalo na nás:-)

Tradičně ještě link s výsledkama

https://www.trefik.cz/stiga/turnaje2015/trinec/index.htm

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena HC Stiga Kladno.