Cheb

28.02.2011 08:36

Na 7. kolo ČP jsme vyrazili do Chebu.Naštěstí pro nás "Kladeňáky" je cesta do Chebu mnohem příjemnější než Letovice či Pardubice.Navíc ve čtyřech ta cesta vždycky lépe utíká a nebýt objížďky u Sokolova,tak jsme byli v CHebu ještě o něco dříve.Trochu mě překvapilo,že do Chebu dorazilo víc borců z Třince než z Plzně a to i přesto,že vzdálenostně je to trochu rozdíl.

Turnaj se konal v opravdu pěkném sále a důstojném prostředí přímo v centru města! Gulášek v restauraci U KATA byl famozní,takže ještě jednou díky "Chebákům" za tuhle fajnovku.Jedinou nepříjemností bylo pouze osvětlení,které nebylo uplně ideální,ale podmínky byli stejné pro všechny i když některým to možná vadilo více.

Jo a vlastně ještě dvakrát vypadla apratura s časomírou,což asi nejvíce naštvalo V.Pikla. V zápase s Matýskem zřejmě vedl a snažil se udržet náskok (celým svým tělem) do konce a najednou mu tam přistálo dalších pět minutek.

Ale jinak musím dát klukům a Ivě z Chebu absolutorium za to, jak pěkně turnaj zajistili.

A jak nám to vlastně šlo?No Honza Vejdělek (Vejdi) a Dan si spolu zahrali hned 2x, protože nejdříve se potkali v zakladní a potom ještě v C skupině.Kdyby tak Honza věděl,že jeho jediné dva body,které získal právě na Danovi,stály Dana historickou účast ve skupině B.Kluci se drželi,ale díky opravdu vyrovnanému turnaji,kde každý bod rozhodoval, skončili 8. (Dan) a 9.(Vejdi) ve skupine C.Dva bodíky cbyběli na medailové pozice.

Ja s Honzou Hlůžkem jsme hrali ve skupině B, i když já tam postoupil hodně se štěstím.V béčku opět rozhodoval každý bod, který vás mohl posunout několik příček nahoru.Honza nakonec skončil 18. a já 12.

Moc nechybělo a byla by z toho účast v play off,ale to už bych asi chtěl po štěstěně opravdu moc!

Bez ohledu na vysledky je dobré,že se výjezd povedl a doufam,že příště zase pojedem minimálně ve čtyřech.Přeci jen nominace na republiku družstev se blíží,a vypada to,že je na čem stavět!Takže hoši (Dane,Honzo a Honzo) moc díky za účast!!!!

 A ještě výsledky:

https://www.trefik.cz/stiga/turnaje2011/cheb/index.htm

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena HC Stiga Kladno.