Kladno

13.02.2012 09:07

V sobotu 11.2.2012 se na Kladně v Baráčnickém domě psala historie.Náš klub poprvé pořádál trunaj ČP ve stiga hokeji.Musím říct,že příprava na hokej,která se konala už v pátek večer byla zajímavá.Pan provozní šetřil a tak nám nezapnul na sále topení.Člověk by nevěřil,jak špatně se hokeje připravují,když máte omrzlé ruce.Ale nakonec jsme vše zvládli již v pátek a tak jsme si mohli v sobotu přispat!Velké díky klukům z Big Bandu a Michalovému kamarádovi,kteří nám pomohli s přípravou.DÍK!!!!!!!!!

Co se týče turnaje,tak to přesně vystihl Honza Dryák.Když pořádáš turnaj,tak od toho nic nečekej.Což platilo na všechny,kromě Honzy,kterej zahrál velmi dobře a uhrál skupinu B.Tentokrát to byl jeho turnaj!Chyběly mu jen dva bodíky,aby dosáhl poprvé na play off ve skupině B.Nakone skončil 36. celkově,což je super.

Michal opět ukázal silná odpoledne a ve skupině C skončil na druhém místě.Tato skupina byla hodně vyrovnaná.

Dan zahrál céčko,čímž potvrdil stoupající trend jeho výkonů.Při takovém počtu lidí je to super.Jen se nenech otrávit,když ti to nejde,kurňa je to přeci jenom hra,čoveče!

Vejdi skončil třetí v déčku,což je taky super!Honzo jsem rád,že jsi dorazil a ukázal,že pořád patříš k nám!

No ja skončil 6. ve skupině C.Vzhledem k tomu,jaký mám teď osobní trable,tak je to ještě dobré.Bohužel jsem myšlenkama byl úplně jinde,než u hokejů!

Chtěl jsem všem moc poděkovat za pomoc i účast na NAŠEM turnaji a jestli budem mít chuť,tak příští rok to dáme znovu.

A ještě jedno velké poděkování Martinovi Hlůžkovi,který celý den perfektně poustěl znělku a staral se o to, aby turnaj běžel a zápasy ubývaly.

MOC DÍKY!!!!!!

Jo a ještě výsledky

https://www.trefik.cz/stiga/turnaje2012/kladno/

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena HC Stiga Kladno.