Letovice

17.10.2011 10:28

Druhý turnaj ČP v sezoně 2011/2012 hostily Letovice.Už před odjezdem jsme spekulovali,čím a jak se do Letovic dostat.Nakonec vzhledem k okolnostem jsme vyjeli do Letovic autem,což se ukazalo asi jako nejlepsi  a nejlevnejší varianta a to i vzhledem k tomu,že Dan nejel.

Takže ja, Honza a zatím ještě chebák Michal Holeček.I když "chebák" už jen dle papírů,protože jinak je to uz srdcem "kladeňák".Turnaj byl opravdu hodně vyrovnaný a oproti loňsku silněji obsazený.Velmi podstatnou roli sehrali při losu základních skupin naši "braťa slováci", kteří dorazili v poměrně hojnem počtu a většinou nebyli nasazeni.Takže v některých skupinách s tím pořádně zahýbali.Bohužel takovou skupinu jsme chytili i ja s Michalem.

Opět se ukazalo,jak je ve stize ta hranice mezi úspechem a neúspěchem tenká.Ještě v autě jsme se smali,jak loni Honza Vejdělek připravil sveho parťáka  z týmu Dana svoji výhrou o skupinu B a vida stalo se i v Letovicích.Těsná porážka s Michalem 4:5 (necelou minutu před koncem jsem vedl 4:3) mě poslala do C.Na druhou stranu Michalovi tohle vítězství pomohlo právě do C.

Nevím co měl Michal o polední pauze za vitamíny ale odpoledne rozjel skupiny C neskutečným způsobem a až v závěru nasbíral tři porážky.Díky tomu "céčko" vyhrál a ukázal,že se s ním musí počítat a že si ten hokej nekoupil zbytečně.ŠKoda jen,že ty týmové body opět spadnou na chebský účet.

Ja hral sice dobře,ale vysledky nic moc,alespon mi to tak pripadalo.Na uvod céčka tři prohry,pak naštěstí pauza a tak jsem se dal trochu dohromady.Nakonec to stačilo až na 9. místo.

Honza zdolal v základní skupině Petra Turoně a hlavně díky tomu proklouzl na vzájemný zápas s Michalem Boštíkem do "béčka".Béčko bylo tentokrát opravdu těžké a i když bojoval,tak nakonec na nej zbylo poslední místo.Ale i přesto H. ukázal,že má z nás momentálně nejlepší formu.

 

A ještě výsledky https://www.trefik.cz/stiga/turnaje2012/letovice/

Jestli se nám podaří dostat do Třince,tak snad se nám bude dařit lépe.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena HC Stiga Kladno.