Milovice

10.04.2010 00:00

 

Na tento turnaj jsme konečně dorazili kompletní.Jelikož měl Dan auto v servisu,tak jsme jeli s "Johnym" v jeho super rychlém formanovi plně naloženi.Dan,který jezdí se sanitkou a tudíž zná některé jezdecké triky se nestačil divit a myslím,že i něčemu od Honzy naučil.

Nicméně cestou zpátky řekl,že se už nic učit nechce a že bude řídit sám.Asi se mu zdálo tech 1200 km co ujel od pondělka do soboty v praci malo...... .

A ted k samotnemu turnaji.Losování turnaje docela pocuchalo nervy nekterým účastníkům.Neboť mam pocit,že až třetí verze papírků byla ta správná.Můj rozjezd byl tradičně dost rozpačitý,ale závěr základní skupiny mě překvapivě katapultoval do skupiny B.To samé se povedlo i Honzovy a i když "Johny" opět remcal,že není se svou hrou spokojenej,tak výsledky mu zapravdu nedávali.V béčku to taky nebylo tak zlé a sem tam se nějaké vítězství urodilo.Nakonec z toho bylo pro nas nejlepsí umístění v sezoně a dovrsil se tak pozvolný růst během celé sezony.

Dan a Martin bojovali v céčku taky celkem srdnatě avšak nakonec to tak slavné jako v Pardubicích nebylo.Myslím,ale že v Pardubicích byli o něco slabší soupeři oproti Milovicím a taky Dan neměl ten sprvnej zapasovej rytmus.

Na Martinovi bylo znat,že mu chybí zapasová praxe,ale to vše se dá napravit v další sezoně.

"Konec dobry všechno dobré" a to platí i pro tuto sezonu,která byla pro mne ve stiga hokeji první a doufam že ne poslední.

Klukům jsem chtěl poděkovat,že jak jen mohli,tak jezdili a doufam,ze se nam podari sehnat jeste jednu duši,abychom mohli fungovat jak tym a tim padem se i prihlasit, kdyz ne tuto,tak další sezonu jako oficiální tým pro Stigu.

 A ještě vysledky z Milovic

https://www.trefik.cz/stiga/turnaje2010/milovice/kriz.htm#Základní%20skupiny

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena HC Stiga Kladno.