MR Letovice

08.06.2013 10:45

Jak již bývá tradicí v kladenských barvách za poslední tři roky,postavili i letos "kladeňáci" svůj tým na MR družstev.Tentokrát to vyšlo na 1.6.2013 a pořadatelem celovíkendové akce byli kluci ze Svitav.Tento rok konečně bylo složení našeho týmu jen z domácích "playerů".Petr totiž udělal velký kus práce a od Vánoc,kdy se k nám přidal do týmu,byla tahle myšlenka více a více reálná.

Turnaj byl jako vždy velice dobře přichystán, jak již je v Letovicích tradicí.I prostor sportovní haly byl velice příjemný a kolem hracích stolů byl dostatek místa,někdy až moc.Naše sestava: já,Michal,Honza,Martin a Petr byla celý den vytížená,neboť člověka na střídání bohužel "Kladýnko" asi dlouho mít nebude.Někdy by se hodil,neboť mít člověka,kterej chodí a průběžně hlasí jak na tom v daném kole jste, je příjemné.

Už týden před MR jsme spekulovali,jakou asi dostaneme skupinu.Mezi příhlášenými družstvy byla také mužstva ze Slovenka a tak nebylo zřejmé,jestli budou nasazeni nebo ne.Nakonec jsme dostali velmi příjemnou základní skupinu se Žabkou,Skalicí "A",Teplýšovicemi a Novým Rychnovem.Tím, že postupovala tři družstva do osmifinálové skupiny,byla šance veliká.Navíc los byl k nám milostiv i nadále,neboť na úvod jsme si odbyli ty těžké soupeře a na rozhodující "špíly" jsme byli dobře rozjetí.Vítězství nad Teplýšovicemi i Novým Rychnovem (celkem přesvědčivá) nás posunulä dál.Byli jsme smířeni,že tam naše cesta skončí,neboť jsme si s sebou nenesli žádné body.Navíc tři soupeři (BIG Band,Svitavy "A" a Benátky A) nám moc šancí nedávali.Nakonec to dopadlo tak jak to dopadnou mělo a rozhodující zápas o umístění jsme sehráli s Benátkami.Po tuhém boji jsme padli jen těsně 11:13.

Čekal na nás tedy poslední souboj o 11. až 12. místo proti oslabeným Gladiátorům z Plzně.Velké zklamání, které u nás zavládlo po těsné porážce od Benátek,vystřídalo nadšení po těsném vítězství nad Gladiátory a konečné 11. místo.

Kluci hráli na hraně svých možností,za což jim chci moc poděkovat.Dále jsem chtěl poděkovat Honzovi,že dal k dispozici svoje auto na celý seriál ČP 2012/2013 a poctivě nás vozil po turnajích.Taky mě potěšilo,že jsme se dokázali pravidelně scházet a doufám,že nám to podmínky umožní i příští rok a stiga nás bude bavit.

Chtěl jsem přidat jako tradičně i výsledky turnaje družstev,ale ještě nejsou na netu,tak ža budou,dodám je.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena HC Stiga Kladno.