MR Litomyšl

03.06.2011 23:26

 

Minulou sobotu jsme vyrazili do Litomyšle na MR klubů.V neděli byli sice ještě turnaj jednotlivců,ale ten jsme se rozhodli tentokrát vynechat.Na družstva jsme vyrazili Honzovim novým autem.Po anabázi z minulé cesty to bylo pro nás velmi milé svezení....Sice nás trochu potrápily stěrače,které jsme nedokázali vypnout ani za 60 km cestou z Hradce do dějiště MR.Musím přiznat,že se mi místo konání opravdu líbilo.

A jak se nám vlastně dařilo?Vzhledem k tomu,že jsme jeli ve 4 lidech a doufali,že Míra Franek opravdu dorazí,tak to nakonec nebylo tak zlé.Kromě již zmíněného Míry Franka,tam jsem ještě byl ja,Honza a Martin Hlůžkovci a Michal Holeček.Byli jsme nenasazení,takže jsme byli až ve čtvrtém koši.Tím pádem jsme byli ve skupině s Big Bandem,Absolut Desperation a Chebem.

Jediná postupová šance byla přes chebáky,ale nešlo to.Prostě všichni v základní skupině byli jasně lepší.Poslední místo ve skupině nás posunulo jen do bojů o konečné 13.-17.místo.Tuto skupinu jsme nakonec vyhráli a skončili tak 13-tí.V této skupině se teprve ukázalo,že naše družstvo dokáže držet pohromadě a že se dokáže hecnout.Hodně nám pomohl Standa Suchý z Big Bandu,pokud neměl hrací povinnosti,snažil se nás vzájemně informovat jak jsou na to ostatní.Nahradil tak toho chybějícího náhradníka.

Míra Franek - musím říct,že tenhle chlapík se opravdu povedl.Moc toho sice nenamluví,ale je na nej spoleh.Navíc dokáže urvat body i s těžšími soupeři a ja jeste jednou moc děkuji Třinci (Petrovi Turoňovi),že nám ho půjčil a jestli to půjde s hostovačkou i na další MR,tak máme rozhodně zájem.

Michal Holeček - byl to vlastně Michalův první výjezd,tak jsem trochu čekal jak to bude.Michal zapadl velmi dobře a i přesto,že se mu v základní skupine nedařilo,tak ve skupině nepostupujících to byl Michal,kterého znám.Navíc jako člověk je naprosto v klidu,takže další dobrej "kauf."

Martin Hlůžek - Martin si to zařídil v práci tak,aby mohl jet a nenechal nas ve štichu.Také on se rozjížděl pomaleji,ale pak se rozehral a urval až nečekaně dost bodů.Základní skupina byla pro nás všechny opravdu hodně těžká,takže Martinovi obavi,že nám to kazí nebyly na místě.

Honza Hlůžek - Johny hral zase celým tělem.Sice se probudil až v druhém zápase s Chebem a začal do toho víc bušit a hrát svůj styl.Hodně střel na bránu ze všech pozic a k tomu max. nasazení.Sezona byla dlouha a chapu,že už tech sil moc není (tím myslím i duševních).

NO a nakonec já - no šlo mi to tak nějak na střídačku.Sice jsem svůj první zápas vyhral a ve druhém se S.Krausem jsem vedl,ale pak jsem v základní skupině spíš tak nějak trápil.Nebylo to uplne spatné,ale tech bodů mělo být víc.....

No a to je asi vsechno,doufam ze nám další sezona vyjde alespon tak jak tahle,protoze ona až na některé výstřelky nebyla tak zlá.

Výsledky až budou komplet,tak je doplním....

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena HC Stiga Kladno.