Pardubice

31.01.2011 08:31

 

Vánoce uběhly jako voda a i leden,který se vždycky vleče už je pryč.Tradiční turnaj v Pardubicích se opravdu stává tradičním.Letos se tu sešlo skutečně hodně hráčů a tak za chvili se budou hrat za rok dva turnaje,kde bude přes 100 lidí a to Czech Open a Pardubice.Jednak si myslím,že je to dáno polohou,neboť to mají všichni tak nějak blízko (i doprava je super,pokud si zapnete navigaci cestou domů a nebloudíte a nehledáte Přelouč),ale hlavně prostředí a turnaj je perfektně připravenej.Bufet nezklamal,neboť gulašek i parečky byly super.

Co se týče hry,tak bohužel žádná sláva.Nejlépe to šlo Honzovi Hlůžkovi,který zas jen o vlásek nepronikl do B skupiny,což je obrovská škoda.Takže jsme hrali spolu C skupinu,která nebyla nijak jednoduchá.

Konečné pořádí nad 50. místem je zklamání,to si musíme přiznat.

Dan šel na věc bez treninku,jak je jeho zvykem a uhral první místo ve skupině D,takže má konečně pohár,který vždycky chtěl.Navíc domu přivezl i perníkový domek,takže ho doma rodinka přivítala hodně pozitivně.

Velkým plusem je vystoupení Honzy Vejdělka.Tento chlapík který s námi hraje necelé dva měsíce udělal velkej pokrok a zahrál v D skupině velmi sympaticky.Navíc už to,že si zařídil v práci volno,aby mohl je jet,je dobrý příslib do budoucna.

Celkové vítězství Honzy Dryjáka mě osobně velmi potěšilo,protože jeho styl hry se mi opravdu libí.Takže velká gratulace.

Na závěr ještě výsledky

https://www.trefik.cz/stiga/turnaje2011/pardubice/index.htm

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena HC Stiga Kladno.