Praha -Satalice

13.12.2010 08:37

 

Jako již tradičně před Vánoci zavítal i letos Český pohár do Satalic.Musím říci,že bylo rano velice příjemné vstávání za světla a cestování jen asi necelých 50 km z KLadna do Satalic.

Konečně jsme byli ve třech a tak bodíky do klubu se trojnásobili.Kdybych měl zhodnotit turnaj,tak opět se hralo v celkem příjmném prostředí základní školy.Jen dvě malé kaňky na kráse,klouzající hokeje po stolech a trochu vydýchaný vzduch v hrací místnosti.Ale podmínky byly stejné pro všechny a tak to zas až takový problém nebyl.

Tentokrát se mi nebude mé vystoupení na turnaji hodnotit moc dobře,neboť to byl letos asi nejhorší turnaj.Výsledkem je skupina C a až páté místo.V celkovém pořadí 49.místo a to je zklamání.Asi jsem teď v sobotu na víc neměl,prostě to nešlo.

Za to ostatním se dařilo mnohem lépe a to je dobře.Honza  sice prohrál úvodní duel,ale potom se chytil a v pohodě postoupil do B skupiny,Hral v pohodě a 39 místo je myslím nejlepsí letos.Dan,který na hokej nesáhl asi 3 měsíce,i když možná když ho uklízel z půdy do sklepa před 14 dny,tak zahral velice dobře a bylo z toho historický postup do skupiny C,kde udělal 8 bodů, přičemž obral o body i mě.

Ale nejpozitivnější událost celého turnaje bylo seznámení se z dalšíma dvouma "plejerama" z Kladna.Doufam,že kluci i přes ten první turnaj,který je vždycky velmi těžký,na stigu nezanevřou a přidaj se k nám do klubu.

A ještě výsledky...........

https://www.trefik.cz/stiga/turnaje2011/praha/index.htm

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena HC Stiga Kladno.