Slovo před začátkem další sezóny

10.09.2012 09:20

Tak je tu opět září a pomalu se blíží další "stigácká sezóna".Musím přiznat,že mi přes prázdniny hodně chyběly tváře,které během podzimu,zimy a části jara pravidelně každé tři týdny potkávám.Letos jsme s klukama zvolili jiny mustr a přes leto se nedávali pauzu,tak jak to bylo v minulých sezonach.Bohužel nucená pauza přišla na Honzu Hlůžka těsně před začátkem sezony,neboť si ošklivě v práci poranil ruku.Snad se dá do začátku sezony do kupy.

Mam radost,že jsme se pravidelně ve třech potkávali skoro celé prázdniny.Každý jsme si přes prázdniny vypilovat svůj styl a techniku.Na Michalovi je hodně vidět,že se tréniku hodně věnuje.Co se týče Honzy,tak i na něm je vidět,že mu zcela nejvíce vyhovuje hokej s maximálním nasazením,což mě mnohokrát přivádělo k pocitu bezmoci.

Doufam,že se nám tato sezona povede alespon stejně tak dobře,jako ta minula.Navíc se z nás stala docela dobrá parta a o to přeci hlavně jde.

Navíc máme opět tu čest pořádat turnaj Českého poháru 9.2.2013.Doufám,že tentokrát nebudou takové mrazy jako loni a že se turnaj opět podaří.

 

Mnoho zdarů v nové sezoně a ať se všem stiga daří.(samozřejmě ale méně než nám kladeňákům : DDDD)

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena HC Stiga Kladno.