Teplýšovice

24.09.2012 14:28

V sobotu byla zahájena konečně stiga-hokejová sezóna 2012/2013 v Teplýšovicích.Na úvod bych chtěl poděkovat klukům z Teplýšovic za velmi dobře připravený turnaj.Navíc místo konání bylo blízko dálnice,takže spojení autem bylo opravdu velmi dobré.

Co se týče samotného turnaje,tak jsme již tradičně vyrazili ve třech (já,Honza a Michal).Dan se neozval,takže si ho necháváme jako zálohu na mistrovství republiky, stejně jako Martina Hlůžka.

Honza měl trochu nevýhodu,neboť ho do jisté míry limitovalo zranění na levé ruce.Nutno říct,že se s tím vyrovnal  a s ortézou zahrál dobře a do skupiny B se probojoval.Bylo moc dobře,že jsme vsichni zahrali "béčko",protože tohle si myslím mohlo být naše maximum na začátek sezóny.Alespoň tak to vždycky cítím já,že ten první turnaj je takový zkušební a zvykací si na jiné hráče.Skupina B byla tentokráte poměrně silně obsazená,neboť zde hrali běžní "áčkaři" (Matýsek,Standa Kraus).Johny skončil nakonec předposlení v této skupině,když za sebou nechal našeho dobrého kamaráda Standu Suchého,kterému to tentokrát moc nesedlo.

Michal dopo zahral velmi dobře a ze 17 body nebyl tak moc daleko od skupiny A odpoledne se ukazalo,že ve vyrovnané skupině B je potřeba každý bod a tam Michalovi nějaké utekly (dva mi"daroval",proto na play off nedosáhl,i když bych ho na to tipoval.Má to v sobě a myslím,že je jen otázkou času,kdy to přijde.Nakonec z toho bylo celkové 36. místo,což je velmi dobré.Nutno říci,že se jako klub pomalu šplháme nahoru i když to jde hodně ztuha.

Ja to měl na turnaji jako den a noc,nekteré zápasy jsem byl schopnej potrápit favority, abych pak vzápětí dostal od jiného favorita pytel gólů.V Béčku už jsem svoje výkony trochu stabilizoval a nakonec moc nechybělo do play off.Opravdu to bylo hodně nahuštěné a stačily dva bodíky.Celkové 35.místo je dobré a ukazuje to na vyrovnanost naší Kladenské trojky.

Ještě nutno ocenit Michalovi řidičské dovednosti cestou na turnaj i zpět.Překvapení pro nás všechny bylo vystoupení Jirky Chylíka ze Žabky.Pořád si říkám,že tohohle klučinu bych měl poražet,ale tohle už dávno neplatí a Jirka svoji finalovou účastí ve skupině B všem ukázal,že se hodně zlepšil.

 

a ještě výsledky https://www.trefik.cz/stiga/turnaje2013/teplysovice/index.htm

PS: Vítěze ani nemusím snad psát,je to jako vždy.

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena HC Stiga Kladno.